Parteneri

uvt

 

În ultimii 12 ani, Universitatea a răspuns schimbărilor care au apărut în politica naţional-educaţională, schimbărilor demografice, cerinţelor economiei de piaţă, nevoilor locale şi regionale şi noilor tehnologii. Toate aceste schimbări au condus la noi aşteptări din partea studenţilor, personalului academic şi administrativ. Universitatea de Vest din Timişoara oferă studenţilor pregătirea necesară pentru a contribui la dezvoltarea societății. Aceasta pregătire se desfăşoara în 11 facultăţi, care oferă o gamă variată de programe de formare iniţială şi cursuri postuniversitare.

 

info

 

Facultatea de Matematica a fost infiintata in 1948 ca parte componenta a Institutului Pedagogic din Timisoara, sub denumirea de Facultatea de Matematica si Fizica. In 1952 a fost creata sectia de Matematica-Fizica, iar in 1960 – sectia de Geometrie. In data de 16 Octombrie 1962 a fost luata decizia de a transforma Institutul Pedagogic in Universitatea din Timisoara.

 

unsr

 

Uniunea Nationala a Studentilor din Romania este o federatie apolitica ce are ca scop reprezentarea intereselor socio-profesionale ale studentilor din Romania.Federatia a fost infiintata in urma intalnirii liderilor din cele mai importante centre universitare din tara, care au decis conturarea si promovarea la nivel national si international a unui set de valori comune miscarii studentesti din Romania.

  siglarat_oficiala_3d large_10673coord.evenim